Onze werkwijze

Individuele benadering

Het persoonlijk contact met de klant is één van de kenmerken van de werkwijze. Na het eerste contact, wordt er vrijblijvend een afspraak met u gemaakt om uw wensen ter plaatse te komen bekijken en te bespreken. Op basis van uw wensen wordt een plan gemaakt en met u doorgesproken. Een vast onderdeel hiervan zijn uiteraard de kosten. Indien er een overeenstemming is, worden de werkzaamheden in overleg gepland.

De uitvoering

De werkzaamheden worden uitgevoerd zoals deze zijn overeengekomen. Tussendoor zal er regelmatig met u worden gekeken of de werkzaamheden naar wens verlopen. Uiteraard zal de overlast tot een minimum worden beperkt.

Heldere afspraken

Vooraf worden met u de betalingsvoorwaarden afgesproken. Deze zijn afhankelijk van de hoeveelheid materiaal en de omvang van de totale werkzaamheden. Er kan worden gewerkt met een vaste offerte of op basis van een vooraf afgesproken uurloon en daarnaast een materiaal begroting.

Algemene voorwaarden.

Ron Willemsen heeft de algemene voorwaarden vastgesteld. Door de algemene voorwaarden is duidelijk wat beide partijen van elkaar mogen verwachten. Klik hier om de algemene voorwaarden te downloaden.