Is uw woning veilig?

Is uw woning veilig genoeg?

Met het slimme slotenplan van Ron Willemsen is uw woning een stuk veiliger!

Voorkomen is beter dan genezen!

Het aantal woninginbraken in Friesland neemt de laatste tijd toe. Een woninginbraak heeft vaak grote gevolgen voor de bewoners. Niet alleen het feit dat (dierbare) spullen zijn meegenomen is vervelend, maar juist het feit dat vreemde personen in uw woning zijn geweest tast het gevoel van veiligheid aan. Helaas is het nooit volledig te voorkomen, maar u kunt wel een aantal maatregelen nemen die de kans op inbraak sterk verminderen. Eén van deze maatregelen is het aanbrengen van goed hang en sluitwerk. Tevens zijn er vaak nog andere maatregelen te nemen om de kans op inbraak te verminderen.

Wanneer u overweegt om de veiligheid van uw woning te verbeteren, dan is dit het moment. Neem telefonisch of via de mail contact op met Ron Willemsen. Hij bekijkt dan samen met u de woning en geeft u een gedegen veiligheidsadvies. Uiteraard wordt alleen gebruik gemaakt van goedgekeurde veiligheidssloten. Tevens is het in de meeste situaties mogelijk om uw woning zo te beveiligen dat deze voldoet aan de eisen van het Politie Keurmerk Veilig Wonen. Uw woning voldoet dan aan de standaard eisen voor inbraakbeveiliging.   

Wilt u weten of uw woning veilig genoeg is? Laat ons dan een GRATIS inspectie doen. Want voorkomen is beter dan genezen. Neem vrijblijvend contact met ons op voor een afspraak!